Schema för Sommaren! Detta inlägg skickades ut på unikum i fredags 10/6 för er info, Läs gärna igenom ordentligt!

Rutiner, struktur och tider för sommarfritids!

Hej alla föräldrar!

Ni som inte kommer att ha era barn på sommarfritids kan ignorera detta meddelande.

Vi har äntligen sommarlov och kan passa på att ha en massa kul med barnen. Vi är väldigt glada över att restriktionerna också tagits bort så att vi kan åka på utflykter tillsammans med de barnen som kommer att närvara :D.

Bloggarna kommer att sluta att användas då vår skola redan börjat gå igenom en omställning. Vi kommer att skicka ut all information via Unikum hädanefter och bloggarna kommer att sluta användas. Till hösten kommer även planeringarna och all info gå ut via Unikum.

Tider:

v.24-v.26 kommer vi att vara ute i paviljongerna mellan 8:15-16:15. Lämnar man sitt barn mellan tiderna 6:30-8:15 finns vi på Stora höjden annars är man välkommen till Paviljongerna 8:15.

fr.om v.27 och frammåt kommer vi alla att vara på Stora höjden.

Rutiner & Struktur

Vi kommer att varje måndag disskutera personal emellan på avdelningen om eventuella utflykter. Vi kommer att nå ut till er antingen via ett unikum meddelande eller ett sms direkt till er om utflykterna för veckan. I den informationen kommer det stå vart vi ska, tider och eventuellt vad eleverna kan behöva eller får ha med sig till utflykten.

Vanliga dagar kommer vi att ha blandade aktiviteter vara ute mycket, gå till skogen/närområden och försöka möta barnens behov om det är att de kanske skulle vilja baka, ha något speciellt skapande, gå till idrottshallen eller att ha frilek ja men ni förstår :).

Måndag 13/6 är det Studiedag för all personal på skolan och fritids är stängt!

Fredag 24/6 är det midsommarafton och skolan/fritids är stängt!

Trevlig helg Önskar vi er på Lillfritids!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *