V.37

Hej alla föräldrar!

De föregående veckorna har vi fokuserat på tryggheten och gruppdynamiken bland barnen. De flesta ser vi har hittat sin ro och börjar hitta sin plats i gruppen vilket känns super bra. Vi tänker inte ge oss tills vi känner att alla hittat sin plats i gruppen.

Vi har delat in barnen i 4 grupper för att kunna blanda klasserna för att alla ska kunna lära känna varandra bättre. Våra grupper på fritids är gul, grön, blå och röd. Vi kommer att skriva vilka grupper som har vilken aktivitetet i veckoschemat så håll utkik och hör med ert barn vilken grupp hen tillhör.

Vi vuxna känner nu att vi börjar bli varma i kläderna och kan börja med våra aktiviteter på ett annat sätt där det är mer strukturerat och även mer synligt för er.

Viktig information kring tider och platser under fritids på eftermiddagen!

Fritids börjar när skoldagen är slut. Vi är på våran skolgård (lilla höjden) fram till 13.45 då vi går över till stora skolan för att äta mellanmål. Vi är tillbaka i lilla höjden 15:00 och då börjar våra aktiviteter som håller på mellan 15:00-16:00. Är ditt barn i skogen, idrottshallen eller kanske modersmål så markerar vi ert barn på annan plats för att ni ska kunna se och kunna hämta ert barn.

Här kommer veckans aktiviteter:

Vi har skapande aktivitet 4 gånger i veckan och det kommer vara olika skapande aktiviteter så som exempelvis: Pärldjur, pappers pyssel, måla.

Måndag:

Utevistelse på gården

Sällskapsspel

Tisdag:

Idrottshallen med röd och blå grupp

Skapande aktivitet för gul och grön grupp

Onsdag:

Skogen med grupp gul och grön

Skapande med grupp röd och blå

Torsdag:

Skogen med grupp röd och blå

Skapande med grupp gul och grön

Fredag:

Idrottshallen med gul och grön grupp

Skapande aktivitet med grupp röd och blå

Med vänliga hälsningar

Engin, Rima, Safka och Christoffer

2 reaktion på “V.37

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *