Sommarlov

Hej, nu är sommarlovet här och det innebär fritids all dag long, jippi!

Det har märkts att barnen varit trötta nu i slutet av terminen så den här första veckan kommer vi att slappna av och komma in i nya rutiner, landa i sommarlov helt enkelt. Vi kommer att ha aktiviteter i veckan men inget som påverkar hämtning eller lämning.

Vi vill att barnen har med sig badkläder/ombyteskläder, handduk, solkräm och vattenflaska. I värmen åker ofta vattenspridaren fram och då är det bra att allt sånt redan finns på plats.

När vi gör utflykter eller andra speciella aktiviteter under sommaren kommer det att informeras här på bloggen så det är viktigt att ni har koll här. Prenumerera på bloggen så får ni en notis när vi uppdaterar 😊

Vi vill också påminna er om att hålla tempus uppdaterat med rätt lämnings -och lämningstider så att vår personal kan ha full koll.

Bemanningen kommer att se lite olika beroende på hur många barn som finns på varje avdelning. Jag (Mikaela) jobbar på med barnen fram till min semester vecka 29. Mahbube är också med oss och går på semester vecka 27. Sen har vi även hjälp av Ghinwa som jobbat med oss under terminen (ni kan numera också se hennes Bitmoji högt upp på bloggen 😁)

Kom ihåg att det alltid går att höra av er vid frågor.
Vi ser fram emot härliga sommardagar framöver med barnen ☀️🍀

Soliga hälsningar,
Mikaela, Mahbube och Ghinwa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *