Planering V.15

Måndag – Fritidsråd. Vi tycker att det är viktigt att barnen får vara med och påverka vad vi gör på fritids. Därför har vi fritidsråd en gång per månad då eleverna få ge förslag på aktiviteter och förändringar. Vi tar även tillfället att utvärdera en del av de aktiviteter vi genomfört under månadens gång.

Tisdag – Podcast. Vi har kommit fram till själva inspelningen av huvudämnet. Eleverna ska spela in när de pratar som sitt ämne. 

Onsdag – Sporthallen (grupp 1). Vi är där mellan 15.00 – 15.45 och koden för att komma in är 2013. 

Torsdag – Skapande, stressboll (alla som inte gjort ännu).

Fredag – Önskeaktivitet.

Glöm inte att följa oss på vår instagram där vi lägger upp bilder från en del av våra aktiviteter. Konton är endast tillgängligt för föräldrar som har barn på Lillfritids – @lillfritids.hojden. Om det är någon som ansökt om att få följa kontot men inte blivit godkänd får ni gärna skicka ett sms till oss med ert instagramnamn så att vi kan verifiera att det är en av er föräldrar.

Trevlig helg önskar vi på Lillfritids 🍀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *