Planering v.11

Måndag – värdegrund. Mikaela har samtal i smågrupper där barnen får diskutera tillsammans om frågor gällande trivsel.

Tisdag – introduktion podcast. Vi vill lyfta fram barnens kreativa och nyfikna sida. Vi vill också utmana dem digitalt och kommer därför låta dem göra egna poddar. Vi börjar med att lyssna på olika poddar så att de får en uppfattning om vad det är och hur det kan låta.

Onsdag – sporthallen (grupp 2). Vi är där mellan 15.00 – 15.45 och koden för att komma in är 2013. 

Torsdag – Skapande grupp 1, stressboll. Det trender stort med fidget toys, vi vill följa med på tåget och har hittat ett passande skapande som vi tror barnen kommer att gilla.

Fredag – Önskeaktivitet: Pokémonjakt 14.30 – 15.15. Den här dagen får barnen ta med sina telefonen om de vill delta i aktiviteten på eftermiddagen. Se till att ha appen ”Pokémon Go” nedladdad till den här dagen. Telefonerna lämnas in till läraren på morgonen och hålls inlåsta fram tills aktiviteten börjar. De som inte har en egen telefon eller vill ta med sin och vill delta i aktiviteten kommer att få låna iPads från personal att turas om på. Vi kommer att gå runt i närområdet och leta efter Pokémons 😁

Trevlig helg önskar Mikaela, Frida, Christoffer, Mahbube och Ghinwa 🍀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *