Planering v.5

Nästa vecka har eleverna utvecklingssamtal måndag-torsdag så fritids börjar 12.30. 🤩

Måndag: Vi tar en promenad och stannar för att leka i lekpark. Vi är tillbaka senast 13.45 för att äta mellis. Vill ni hämta innan 13.45 får ni ringa på våran telefon, 073-6665225. Efter mellanmålet är vi ute eller lyssnar på polyglutt inomhus.

Tisdag: Vi promenerar till Siriusbacken direkt efter skolan och är tillbaka senast 14.45. Vi kommer att äta mellis när vi är tillbaka från pulkabacken. Vill ni hämta innan 14.45 får ni hämta i Siriusbacken. Eleverna får ta med sig pulka hemifrån men vi har även att låna på skolan, viktigt att ni skriver namn! Det finns bara ett fåtal hjälmar att låna så viktigt att man tar med sig hemifrån om man har.

Onsdag: Spela sällskapsspel i grupper innan vi går och äter mellanmål. Efter mellis är vi ute på skolgården. Idrottshallen grupp 2, vi är där 15.00-15.45.

Torsdag: Introduktion öppen scen och börja träna inför öppen scen.

Fredag: På fredag slutar eleverna som vanligt. Önskeaktivitet, iPad-spel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *