Planering v.36

Måndag: värdegrund – vi fortsätter med våra förhållningsregler med de som missade förra veckan

Tisdag: promenad i närområdet (förhoppningsvis i solen). Vi går efter mellis runt 14.30 och är tillbaka senast 15.30. Hämtning sker innan vi går alternativt när vi är tillbaka

Onsdag: sporthallen – 3 stationer Kod in 2013 – vi går efter mellis ca 14.30 och vi är tillbaka senast 16.00, hämtning sker direkt från sporthallen om innan 16.00. Läs gärna våra rutiner för vistelse i sporthall under rubriken ”Rutiner” ☺️

Torsdag: skapa bokmärken av våra plockade blommor och växter

Fredag: ängen – planen är att vi ska lära barnen grunderna i brännboll och kubb 😃 Vi går efter mellis ca 14.30 och är tillbaka runt 16.00. Hämtning sker innan vi går, direkt från ängen eller när vi är tillbaka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *