Snart drar vi igång igen

Hoppas att alla har haft eller fortfarande har ett bra sommarlov. Vi kommer att starta terminen med samma namn som tidigare – alltså Lillfritids. Som ni vet lämnar Natalie oss för att jobba med de nya förskoleklasserna, både jag (Mikaela) och Liban är dock kvar.

För de som är tillbaka på skolan kommer vi att mjukstarta denna vecka. Checka våran nya skolgård, besöka platser i närområdet – vi kanske till och med får fram vattenspridaren, ha därför med badkläder och handduk. Vi får fortfarande inte åka buss och kan därför inte åka iväg på längre utflykter.

Kom också ihåg att vi fortfarande vill att barnen lämnas ute och att inga föräldrar kommer in på skolan. Känn er därför alltid fria att höra av er här på bloggen, via vår telefon (0736665225) eller via tempus.

Soliga hälsningar, Mikaela och Liban

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *