Hej alla föräldrar

I den här speciella situationen som råder just nu blir allt väldigt annorlunda. Vi arbetar på så gott vi kan. Det är även många i personalen som är hemma och är sjuka, det är sårbart. Därför är vi oerhört tacksamma att ni som kan/har möjlighet att hämta era barn efter skolan gör det. Utifrån våra förutsättningar försöker vi genomföra våra aktiviteter. Det är en kämpig tid för oss alla så det är extra viktigt att vi hjälps åt i denna svåra tid. 

Vi vill verkligen tacka er för er förståelse och samarbetsvilja. Vi har haft en lugn och skön eftermiddag på fritids, trots lite personal, på grund av att ni ställt upp och hämtat era barn tidigare än vanligt. Stort tack ❤️🍀

Varma hälsningar Mikaela, Natalie och Liban.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *