Barnkonventionssnack

Efter mellis pratade vi idag om barnkonventionen. Natalie frågade barnen om det visste vad det handlade om, vi fick många kloka förslag; ”alla barn har rätt att gå i skolan”, ”alla barn ska ha kläder”, ”alla barn ska må bra” och många fler imponerande svar. Sen slank det in något om att man inte får ta med kakor till skolan och det är förvisso sant 🍪😂

Det värmde i hjärtat när vi fick så många kloka svar och att de kunde så många olika artiklar från barnkonventionen. Så viktigt att de lär sig om sina och alla världens barns rättigheter. Efter snacket fick alla färglägga en målarbild, de sitter uppe på väggen vid fritidshemmet 🎨

Nu fortsätter vi pärla, leka, bygga Lego och ha det trevligt tills det är dags att gå hem!

Trevlig onsdag önskar vi på lillfritids 🍀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *