Torsdag 10/10, skapande och lĂ€rande 🎹

Idag nĂ€r barnen slutade skolan gick vi ut som vanligt. Efter att vi varit ute en liten stund gick vi till matsalen och Ă„t mellis, nĂ€r vi Ă€ter mellis brukar vi lyssna pĂ„ en saga â˜ș
Vi har gjort fÀrdigt hösttrÀdet som vi började med för tre veckor sedan, barnen fick först fÀrglÀgga trÀdet i olika höst fÀrger sedan klippa och klistra pÄ ett rött papper. Det var mycket omtyckt av barnen och de tyckte att det var en rolig uppgift.
Vi avslutade dagen med massagetÄg.Undervisningen i fritidshemmet kompletterar skolan genom att lÀrandet i högre grad ska vara situationsstyrt, upplevelsebaserat och grupporienterat samt utgÄ frÄn elevernas behov, intressen och initiativ. Undervisningen syftar till att frÀmja elevernas fantasi och förmÄga att lÀra tillsammans med andra genom lek, rörelse och skapande genom estetiska uttrycksformer samt med utforskande och praktiska arbetssÀtt.


HĂ€lsningar Natalie, Jonna & Mikaela 🩋

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *