Torsdag 4/7 🍀🌸🌸

Dagen började med att eleverna fick leka fritt inomhus och vi gick ut en liten stund innan lunch. Idag hade vi hjälp av Sami och Kola på fritids, två elever från skolan, det tycker alla elever är jättekul när dem är här.

Till lunch var det quorngryta och ris. Efter lunch åkte vi till Valsta och lämnade kvarglömda kläder till second butiken vid kyrkan. Eleverna tyckte det var spännande och var nyfikna på alla saker i butiken. Vi stannade en stund och lekte i en park innan vi tog bussen hem.

Ur läroplanen för fritidshemmet ”Undervisningen ge eleverna möjlighet att utveckla kunskaper om hur de olika val som människor gör kan bidra till en hållbar utveckling. Genom att eleverna får vistas i natur och samhälle ska undervisningen också stärka deras möjligheter att ta del av ett aktivt förenings-, kultur- och friluftsliv i närmiljön.”

Under eftermiddagen tittade eleverna på sommarlov och leka fritt. Då valde dem att spela spel, leka i lägenheten, spela pingis och leka i byggis.

Tack alla för idag, vi ses imorgon ⭐️☺️🍀🍀🍀

Hälsningar Ia och Karin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *