Måndag 1/7☀️🍀🌷


Vi startade veckan riktigt lugnt och skönt. Vi hade samling och åt frukt innan vi tog en promenad. På promenaden gick vi förbi en rolig ny lekpark där vi stannade och lekte innan lunch.

Efter lunch spelade alla elever en fotbollsmatch där eleverna själva delade upp lagen och planerade hela matchen själva med oss vuxna i bakgrunden.

Efter det prövade vi på yogachallenge igen, det tyckte alla var jättekul. I yogachallenge utövar man olika yogapositioner två och två, det är både lekfullt och roligt, och man bygger upp sin styrka och flexibilitet med yoga. Vi avslutade med massagetåg. Under eftermiddagen hann vi också med att dammsuga, torka och damma i klassrummet. Sedan satte vi igång att sortera lego. Det är ett pågående projekt och kommer att fortsätta hela veckan.

Vi har haft en fantastisk rolig och lugn dag tillsammans med alla barn, tack alla för idag så ses vi imorgon, 😊🍀🍀🍀

”Ur läroplan för fritidshemmet; Undervisningen ska ge eleverna möjlighet att uppleva rörelseglädje och därigenom utveckla ett intresse för att vara fysiskt aktiva. Vidare ska undervisningen bidra till en förståelse för hur fysisk aktivitet och utevistelse kan påverka hälsa och välbefinnande.”

Hälsningar Karin och Ia.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *