Torsdag 27/6 🍀☀️

Hej! Vi började förmiddagen med en samling där vi åt frukt och gick igenom dagen. Sedan gav vi oss iväg på en promenad i närområdet. Det ingår i vårat uppdrag på fritids att eleverna ska träna sig i att orientera sig i närområdet och i trafiken. Vi stannade en hel del och tränade på att läsa på olika skyltar. Det fanns en hel del att läsa. 😊 På vägen hem stannade vi till och lekte en stund i lekparken bakom huset som har brunnit. Det är en bra park då den har stängsel runt sig. Efter lunch blev det lite fotboll och lek. Solen kom också fram mitt på dagen så då duschades det i vattenspridaren. Senare på eftermiddagen gick vi in och fortsatte att pärla armband, lekte, byggde, ritade och tittade på sommarlov. Vi hann också med att sortera alla gamla kvarglömda kläder och vika ihop. Allt lades i papperskassar som vi ska skänka till kyrkan. Dagen avslutades med massage och sagoläsning. Det är underbart med lov.

Soliga hälsningar Lotta, Karin och Ia.☀️

Fritidshemmets syfte och centrala innehåll

  • Olika material, redskap och tekniker för att skapa och uttrycka sig.
  • Normer och regler i elevernas vardag, till exempel i lekar och spel, och varför regler kan behövas.
  • Orientera sig i närmiljön och hur man beter sig i trafiken på ett säkert sätt.


En reaktion på “Torsdag 27/6 🍀☀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *