Onsdag på lillfritids☀️😊🍀

I onsdags var vi några stycken som gick till miljöstationen och lämnade skräp som vi samlat ihop när vi städade i köksskåpen på hemkunskapen. Barnen är väldigt taggade på att sortera och tycker det är roligt att göra nytta. Det brukar också alltid bli en del extraskräp som samlas ihop under vägen. Till lunch fick vi midsommarbuffé. Uppskattat av alla. 😜 När vi kom till mellanmål kom nästa överraskning, jordgubbar och glass i stora lass. 🍓🍨 Vi har också hunnit vara i lekparken som ligger bakom huset som har brunnit. Där är väldigt bra att vara då den är inhängnad. Det känns tryggt. Tyvärr kom en störtskur så vi sprang därifrån till skolan för att inte bli genomdränkta. 😂 Sen var vi inne en stund och bara lekte. Det sken upp ganska snart efter skuren så vi tog fram vattenspridaren så barnen kunde svalka sig. Vi påminner hela tiden om att dricka vatten. Därför är det jättebra att dem har vattenflaska med sig.

En reaktion på “Onsdag på lillfritids☀️😊🍀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *