Tisdag 18/6🍀

PÄ förmiddagen hade vi fotbollscup. Det var frivilligt sÄ en del lekte fritt pÄ gÄrden. BÄde pojkar och flickor deltog. En Àldre elev i tvÄan var domare. GlÀdjande att sÄ mÄnga flickor deltog. Det hÀr kommer vi att göra flera gÄnger.

Efter lunchen tog vi bussen och Ă„kte till SĂ€tunaparken. DĂ€r lekte vi ett par timmar. TyvĂ€rr fungerade inte duschen i parken. Vi felanmĂ€lde den och hoppas att den fungerar nĂ€sta gĂ„ng. NĂ€r vi kom tillbaka till skolan sĂ„ tittade vi pĂ„ ”sommarlov” och Ă„t mellanmĂ„l.

MĂ„nga barn har frĂ„gat om bad, dĂ„ de andra avdelningarna har gĂ„tt ivĂ€g till steningebadet. Vi anser att vi Ă€r för fĂ„ vuxna pĂ„ sĂ„ smĂ„ barn att vara vid vattnet. Vi vet inte vilka som kan simma och det Ă€r svĂ„rt att hĂ„lla reda pĂ„ barnen i badet. NĂ€r det blir fĂ€rre barn lĂ€ngre fram i sommar sĂ„ har vi möjlighet att gĂ„ ivĂ€g. 😃

HĂ€lsningar Lotta och Ia. 🍀

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *