Första dagen på sommarlovet🍀🇸🇪

Idag på morgonen hjälptes alla först åt att bära ner alla stolar från idrottssalen ner till matsalen. Som vi använde igår på avslutningen. Barnen var otroligt hjälpsamma och duktiga. Men framförallt väldigt starka. 🏋🏻‍♂️

På förmiddagen innan lunch tog vi en promenad och plockade skräp i säckar. Sedan gick vi ner till miljöstationen och sorterade skräpet. Att ta hand om närmiljön är ett krav att lära eleverna enligt fritids läroplan. Det här var en aktivitet som eleverna spontant själva kom på.

Hälsningar Karin och Ia.

Fritidshemmets läroplan🍀

  • Hur människors olika val i vardagen kan bidra till en hållbar utveckling.
  • Orientera sig i närmiljön och hur man beter sig i trafiken på ett säkert sätt.
  • Utevistelse under olika årstider, samt närmiljöns möjligheter till vistelse i naturen och på andra platser för fysisk aktivitet och naturupplevelser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *