Välkommen till förskoleklass!

Hej alla föräldrar i förskoleklass!

Äntligen drar vi igång med vår nya blogg. Idag har vi haft IKT (programmering) på fritids, vilket vi har varje onsdag. Vi har pratat om appen roboten Alex och tittat på hur till exempel pilar rakt fram, till höger och vänster kan hjälpa roboten Alex att gå åt rätt håll.

Vi skapade egna banor och barnen fick hjälpa roboten Alex (på tavlan) hur han skulle gå för att komma från start till mål. Barnen tyckte det var roligt och skapade själva egna pilar och var robotar.

På måndagar har vi alltid värdegrund på fritids, tisdagar skapande, onsdagar IKT/programmering, torsdagar hälsa/massage och på fredagar har vi gemensamma aktiviteter med mellanfritids. Vi skriver alltid våra aktiviteter på tavlan i hallen, titta gärna på den.

Kom ihåg att prenumerera på vår nya blogg 🙂

Bästa hälsningar Karin, Lotta och Ia

2 reaktion på “Välkommen till förskoleklass!

  1. Hej!

    Heja er! Väldigt roligt att kunna följa även fritidsaktiviteterna på distans. Prenumerera vill vi gärna göra, men hur är frågan. Hittar ingen så’n funktion på denna blogg, men kanske missar den bara?

    Med vänlig hälsning,
    Jenny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *